Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: dcnews.ro

Un nou dosar pentru omul de afaceri Nelu Iordache

Foto: dcnews.roDupa ce procurorii DIICOT au facut perchezitii la 37 de adrese din Ilfov, Bucuresti, Pitesti, Galati, Calarasi Giurgiu, printre care locuinta si firma detinute de omul de afaceri Nelu Iordache, acesta a fost adus la sediul DIICOT. Prejudiciul estimat de procurori este de 13.130.977 de lei.

Urmeaza sa fie audiate 34 de persoane, fiind suspectate de constituire de grup infractional organizat, spalare de bani, inselaciune si evaziune fiscala. Printre suspecti, este si Nelu Iordache.

Surse judiciare au aratat ca incepand cu anul 2011 au fost cumparate cantitati mari de piatra si alte bunuri, prin diferite persoane, de catre o societate. Plata a fost facuta cu file CEC fara acoperire. Marfurile achizitionate erau livrate catre alte societati, in special Romstrade care este o firma infiintata in 1994 si condusa de omul de afaceri Nelu Iordache si care se afla in insolventa.

Din aprilie 2013, omul de afaceri este judecat in legatura cu deturnarea fondurilor pentru primul tronson din autostrada Nadlac-Arad, iar din mai 2014Î e judecat in alt dosar pentru fapte de coruptie privind lucrari de modernizare a 148 de kilometri din DN 67C Transalpina.