Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto mediafax.ro

ŞOFERUL TURC care a băgat în comă un poliţist rămâne în AREST

foto mediafax.roMagistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au menţinut, joi, 13 august a.c., măsura de arestare preventivă în cazul lui Atash Abdullah, turcul care a băgat in comă un poliţist de la Rutieră. Deşi turcul a încercat să-i convingă pe judecători să-l lase în libertate, cererea lui a fost respinsă.

Amintim că cetăţeanul turc Atash Abdullah a fost acuzat în data de 2 august a.c. de procurori de tentativă la omor referitoare la infracţiunea de ultraj, după ce l-a nenorocit pe viaţă un poliţist de la Rutieră, băgându-l în comă. În prezent, poliţistul este în stare gravvă, având mai multe leziuni traumatice.

Incidentul s-a produs duminică, 2 august, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

„Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat, l-a lovit, acesta a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

Conducătorul auto, care era aproape de comă alcoolică, a fugit de la locul accidentului. El a fost prins la mai bine de 2 km, după ce a intrat cu maşina într-un gard.