Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Poliţişti MITUIŢI în Piaţa Centrală din RÂMNICU VÂLCEA

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Râmnic au organizat o razie în pieţele şi centrele comerciale din municipiu. Ei au urmărit să prevină şi să combată ilegalităţile de natura economico-financiară cu privire la de comercializare a jucăriilor sau altor produse specifice sărbătorilor de iarnă.
Astfel, au fost controlaţi nu mai puţin de 23 de agenţi economici, fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.400 lei şi a fost întocmit un dosar penal pentru evaziune fiscală.
Problema a intervenit când, în Piaţa Centrală din municipiul Râmnicu Vâlcea, unul dintre agenţii economici verificaţi a încercat să îi mituiască pe poliţişti, sperând astfel că va scăpa de o amendă sau de un posibil dosar penal. Omul le-a oferit agenţilor de poliţie suma de 200 de lei, fiind refuzat politicos şi da pe mâna Serviciului Judeţean de Anticorupţie Vâlcea, care a început cercetările în caz, comerciantul fiind acum acuzat de dare de mită. „Poliţiştii au sesizat organele competente, cercetări fiind continuate de către Serviciu Judeţean de Anticorupţie Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea” – se arată într-un comunicat al Poliţiei Vâlcea.