Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ministrul Justiției: Alina Gorghiu nu are căderea morală să vorbească de Victor Ponta

Robert Cazanciuc, ministrul Justiției, a ieșit la atac și răspunde provocării lansate de co-președintele PNL, Alina Gorghiu, printr-o declarație misterioasă. Cazanciuc a declarat la Digi24 că timpul va demonstra dacă Alina Gorghiu are căderea morală să vorbească de premierul Victor Ponta.

„Doamna Gorghiu continuă să nu înţeleagă că se află pe scaunul Brătienilor. Este alegerea liberalilor dacă vor să devină un partid de cancan. Timpul va demonstra dacă doamna Gorghiu are căderea morală să vorbească de Victor Ponta”, a declarat ministrul Justiţiei.

Ministrul a răspuns acuzațiilor Alinei Gorghiu că a declarat că „ministrul Cazanciuc ar trebui să plece acasă”.

Mai mult, Robert Cazanciuc a comentat și situația destul de ciudată în care se află, fiind ministrul Justiției, cu un premier trimis în judecată și cu liderul PSD, LIviu Dragnea, care are probleme cu Justiția.

„Simt că fac parte dintr-un guvern extrem de performant și dintr-un partid, care după trei ani de guvernare, are un procent de încredere mai mare decât cel cu care a pornit inițial. Ambii beneficiază de prezumția de nevinovăție, ca orice cetățean, până la o soluție definitivă. Nu am fost întotdeauna de acord cu ceea ce omul politic Victor Ponta a spus în spațiul public. Dar fără sprijinul primului-ministru Victor Ponta nu am fi avut sute de milioane investiții în sistemul judiciar, nu am fi putut acorda sute de milioane restanțe salariale ca urmare a unor decizii greșite ale guvernelor anterioare, nu am fi avut normele de care sistemul are nevoie”, a spus Robert Cazanciuc.