Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ELENA UDREA, vizitată în arest de mama sa

Mama Elenei Udrea a venit în dimineaţa zilei de vineri la arestul central al Poliţiei Capitalei pentru a-şi vizita fiica. Aceasta a venit cu un pachet cu alimente şi apă. Fostul ministru a primit, miercuri, mandat de arestare pentru 30 de zile în dosarul Microsoft, în care este acuzată de trafic de influenţă. Avocaţii Elenei Udrea au contestat decizia de arestare preventiva, contestaţia urmând să se judece în instanţă luni, 16 februarie a.c.

Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook, prin intermediul apropiaţilor săi, că acuzaţiile care i se aduc de procurori, ca urmare a denunţului prietenei sale, Ana Maria Topoliceanu, sunt nereale şi se bazează pe fabulaţii.

„Am fost informată că presa a fost împânzită de articole în care se spune cum toate lucrurile pe care le-am făcut vreodată (de la petrecerile de ziua de naştere, până la concedii şi pantofii pe care i-am cumpărat) s-ar fi făcut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai în sus şi-n jos, însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei.

Evident că toate aceste alegaţii care apar în spaţiul public nu sunt adevărate. Nu am pretins niciodată nimic nimănui – cu atât mai puţin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni. Nu am primit o centimă de la nimeni, în maşină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulaţii care sunt lansate în spaţiul public pentru a se pune asupra mea ştampila vinovăţiei.

Nu-i de mirare că aceste aşa-zise „detalii picante” (deşi nereale) au fost livrate presei după ce s-a produs reţinerea mea, când pot mai greu să spun public că nu e nimic adevărat. Asta apropo şi de cei care susţin să nu se facă Justiţie la televizor şi mă acuză că am vorbit prea mult – văd însă că e bine şi acceptabil dacă sunt condamnată la televizor (pe speculaţiile şi susţinerile procurorilor, nedovedite cu probe)”.