Acasă Justiție DOSAR PENAL pentru un bărbat din Mitrofani! A mințit la vamă ca...

DOSAR PENAL pentru un bărbat din Mitrofani! A mințit la vamă ca să scape de izolare

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani a fost înregistrat, la data de 01 aprilie 2020, un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de „fals în declaraţii”, faptă prev. de art. 326 alin.2 C.penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti.
În fapt, în cauză s-a reţinut că la data de 29 martie 2020, cu prilejul intrării în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, venind din zona Germania-Franţa (zone considerate „roşii”, începând cu data de 25.03.2020) numitul P.R.D., din com. Mitrofani, jud. Vâlcea a declarat autorităţilor vamale aspecte necorespunzătoare adevărului, cu scopul de a i se permite accesul în ţară fără a mai fi supus măsurilor de prevenţie în contextul COVID – 19, declarând în mod nereal că deţine calitatea de şofer (transportator) .
Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică.

Purtător de cuvânt

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.