Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DECIZIE: VIOLATORUL din Băbeni rămâne în arest!

Magistrații Tribunalului Vâlcea au decis, în data de 22 iunie 2016, ca violatorul din Băbeni, Laurențiu Cosmin Madem, să rămână în spatele gratiilor în stare de arest preventiv. Acesta a fost arestat preventiv în data de 6 aprilie 2016, fiind acuzat de săvârșirea infrațiunii de tentativă de viol.

Laurențiu Cosmin Madem a atacat-o pe Elena B., care se întorcea de la muncă, în seara seara zilei de 3 aprilie 2016, pe un drum lăturalnic din orașul Băbeni. Bărbatul a atacat-o pe Elena B., obligând-o să întreţină relaţii sexuale cu forţa. Când aceasta s-a opus, individul a bătut-o crunt, lovind-o cu pumnii în faţă.

Din fericire, profitând de un moment de neatenţie al agresorului, femeia a reuşit să scape din mâinile lui, luând-o la fugă spre o zonă cu case. Ea a cerut ajutorul oamenilor, care în momentul în care au văzut-o plină de sânge pe faţă şi cu hainele rupte şi murdare, au raportat incidentul Poliţiei din Băbeni.

În ceea ce o priveşte pe victima Elena B., aceasta s-a ales cu un traumatism cranio-facial şi o fractură de piramidă nazală în urma loviturilor puternice primite.

Iată decizia magistraților:

”Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului MADEM LAURENŢIU-COSMIN, în prezent încarcerat în Penitenciarul Colibaşi, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol, prevăzută de art. 32 Cod penal rap. la art. 218 alin. 1 Cod penal. Menţine măsura arestării preventive a inculpatului MADEM LAURENŢIU-COSMIN. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu formulată de inculpatul Madem Laurenţiu-Cosmin. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 22 iunie 2016”, se arată în hotărârea Tribunalului Vâlcea.