Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Brokerul Sima RECUNOAŞTE că a scris la DNA

Cristian Sima, brokerul care a fugit în Elveţia cu banii clienţilor, a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru EVZ.ro că a scris două denunţuri la DNA.

„Am scris de două ori la DNA. Prima oară mi-au răspuns că trebuie să vin să depozitez la arhivă sau unde se depozitează. A doua oară l-au primit pe avocatul meu și au vorbit cu el. A explicat cu lux de amănunte ce fel de informații dețin. Au fost foarte interesați, aveau și câte un conspect de la fiecare spovedanie a mea. Am spus că nu cer nimic decât protecția dacă mă întorc în țară. Mi-au spus că nu pot să-mi ofere această protecție, dar că sunt interesați de arhivă”, a dezvăluit Cristian Sima.

Sima a mai spus că DNA nu a fost interesat de arhiva sa, pe care le-a pus-o la dispoziţie.

„Dacă vine unul oficial de la DNA și vrea arhiva, eu le-o dau. Spun: poftim! E arhiva ta. După care oricum are nevoie de mine ca să explic ce este acolo. Că, altfel, tone de hard-discuri cu înregistrări, cu documente fotografiate și fotocopiate nu se pot citi de cineva care nu știe despre este vorba. Vă dați seama că eu mă descurc cel mai bine”, a explicat Sima.