Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto e-national.ro

BECALI către OPRESCU: Lasă vrăjeala! Recunoaşte fapta!

foto e-national.roGigi Becali, cel care a executat o pedeapsă privativă de libertate de … ani îl sfătuieşte pe primarul suspendat al Bucureştiului, Sorin Oprescu, să-;i recunoască fapta și să lase vrăjeala. Fiind o persoană cu experiență în aceste chestiuni, Becali spune că astfel Oprescu ar avea șanse mai mari să scape de arest. Cu toate acestea, Becali nu crede că va scăpa de o condamnare cu executare.

În oltă ordine de idei, Becali crede că nu este frumos să faci denunțuri și că nu-l sfătuiește pe Oprescu să acționeye în acest fel.

„Îi dau un sfat domnului Sorin Oprescu: lasă vrăjeala, dacă le spui sau nu le spui, dacă recunoşti sau nu recunoşti… recunoaşte fapta! Bine, să nu facă denunţuri, că nu este frumos. Te-a prins pe tine, plăteşte tu, nu bagi pe alţi oameni la puşcărie.

Da, domnule, recunosc că am luat şpagă şi cu asta basta! Ieşi şi mai repede din arest. Te duce în arest la domiciliu, că de puşcărie nu scapă. De ce să nu faci puşcărie la domiciliu şi să te duci la închisoare?”, a spus Gigi Becali la România TV.

”Eu nu-l judec pe Oprescu. Eu eram în relaţii foarte bune cu el şi îl admiram. Mie îmi plăcea de el. De-aia, dacă cumva el vede, eu l-aş îndruma prieteneşte şi cu dragoste: recunoaşte-ţi fapta! Mai bine spui adevărul cu demnitate. Pentru că până acum a fost un om demn, mie mi-a plăcut de el. Păi dacă ai fost demn, recunoaşte că ai greşit şi cu asta basta! În arest nu e bine!”, a mai spus Gigi Becali.