Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: romanialibera.ro

Aflat la Curtea de Apel Constanţa, Nicuşor Constantinescu a cerut asistenţă medicală pentru pensiune prea mare

Foto: romanialibera.roMagistraţii judecă un nou termen în dosarul Centrului Militar Zonal în care Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a fost condamnat pentru abuz în serviciu, de Tribunalul Constanţa, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă.

Nicuşor Constantinescu, în ultima perioadă, s-a internat de mai multe ori în diverse unităţi sanitare şi odată ajuns în sala de judecată a spus că îi este rău deoarece are tensiunea mărita. El a cerut să vină un echipaj SMURD.

Vă reproducem exact ce a strigat în sala de judecată fostul preşedinte al CJ Constanţa: „Am văzut că râdeţi data trecută, când aveam tensiune. Eu vreau asistenţă medicală acum. Vreau să-mi daţi SMURD-ul. Nu am ce să discut. Nu este problema dumneavoastră ce fac eu şi ce nu fac. Am tensiunea 18 cu 12. Vreţi să mă omorâţi!”.

Vă reamintim că judecătorii de la Curtea de Apel au admis pe 20 mai, cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a lui Nicuşor Constantinescu pe o perioadă de 30 de zile.