Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

102 elevi din Vâlcea nu au putut fi admiși în prima etapă de repartizare computerizată

Ministerul Educaţiei a publicat astăzi, 14 iulie, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a (anul școlar 2022 – 2023).

În județul Vâlcea au fost repartizaţi 2074 de elevi în învățământul liceal de stat din totalul de 2162 elevi cu opțiuni completate pentru învățământul liceal.

4 candidați au fost admiși cu media generală 10.

Au fost admiși în etape anterioare repartizării computerizate:
– 317 elevi la specializări vocaţionale;
– 6 elevi în învăţământul militar;
-29 de elevi pe locurile speciale rezervate candidaţilor de etnie romă și 15 elevi pe locurile speciale rezervate candidaților cu CES.

Alți 292 elevi s-au înscris pe locurile alocate rutelor de școlarizare în învățământul profesional.

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 15-20 iulie, candidații repartizați în prima etapă vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.

102 elevi din județul nostru nu au putut fi admiși în prima etapă, 88 dintre aceștia participând la admitere în Vâlcea și 14 în alt județ, întrucât nu au completat suficiente opţiuni.

În 21, 22, 25 iulie Comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.

În total, au rămas disponibile pentru învățământul liceal în județul Vâlcea, pentru etapa a doua, 62 de locuri.

Lista locurilor libere pentru învățământul liceal din județul nostru va fi actualizată și afișată pe site-ul ISJ Vâlcea pe 25.07.2022.

În perioada 01-03 iulie se depun la Comisia judeţeană de admitere cererile elevilor nerepartizaţi sau care nu au depus dosarele la liceele unde au fost repartizaţi computerizat.