Acasă Învăţamânt VÂLCEA: 430 de profesori au obținut note peste 7 la TITULARIZARE

VÂLCEA: 430 de profesori au obținut note peste 7 la TITULARIZARE

Ministerul Educației și Cercetării a publicat marți, 4 august 2020 pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2020 (înainte de înregistrarea contestațiilor). Rezultatele au fost publicate și pe site-ul Inspectoratului Școlar Vâlcea și afișate la avizierul instituției.
În județul Vâlcea:
-Procentul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă (430 de candidați) este de 57,20%, iar cel al notelor peste 5 (cinci) este de 85,58%.
-6 candidați au obținut nota 10, 240 de candidați au obținut note între 7 și 9,99 și 122 de candidați note între 5-6,99.
– lucrările a 2 de candidați au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei.
72 de contestații au fost depuse la sediile Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.
Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).
Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august. Precizările referitoare la programul ședințelor și modul desfășurare se vor afișa pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea și la avizierul instituției.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.