Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Rezultate excepţionale obţinute de elevii vâlceni la olimpiadă

Elevii vâlceni s-au întors cu zeci de premii de la etapele naţionale ale olimpiadelor de istorie şi discipline socio-umane. Aşadar, la Olimpiada de pedagogie și psihologie, desfășurată la Ploiești, elevii de la C.N. „Matei Basarab” Rm. Vâlcea, pregătiți de d-na profesor Simona Andrei, au obținut un premiu I, prin Larisa Ștefania Iosif (clasa a IX-a), la disciplina „Introducere în pedagogie” și un premiu III, prin Ioana Aurelia Petria (clasa a XI-a), la disciplina „Psihologia vârstelor”. Eleva Larisa Ștefania Iosif a obținut și premiul special pentru cea mai mare notă din concurs.

La Olimpiada de științe socio-umane, desfășurată la Timișoara, elevii vâlceni au obținut două premii III: unul la sociologie, prin Ana Maria Clenci (clasa a XII-a), de la C.N.I. „Mircea cel Bătrân”, pregătită de către d-l profesor Adrian Luca și unul la psihologie, prin Ionela Lascu (clasa a XII-a), de la Liceul „Antim Ivireanul” Rm. Vâlcea, pregătită de d-l profesor Bîzîc Augustin.

La Olimpiada de istorie, desfășurată la Baia Mare, au fost obținute două premii speciale, prin Diaconu Cristina Maria (clasa a VIII-a), de la Școala Gimnazială „Take Ionescu” Rm. Vâlcea, pregătită de d-na profesor Neamțu Aurelia și Aron Maria (clasa a XI-a), de la C.N. „Mircea cel Bătrân” Rm. Vâlcea, pregătită de d-l profesor Neamțu Ion Alexie.