Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REVOLTĂTOR: Profesor de 53 de ani, „combinat” cu o elevă de 17 ani

Părinţii unei eleve de 17 ani sunt alarmaţi şi nu ştiu cărei autorităţi să se mai adreseze pentru a se lua măsuri într-un caz pe care ei îl consideră disperat. Fiica lor are o relaţie amoroasă cu un profesor de 53 de ani, şi, de curând, acesta s-a mutat chiar în apartamentul dascălului, potrivit http://buzaupress.ro.

Adolescenta este elevă la Colegiul Național Mihai Eminescu din Buzău, iar părinţii ei s-au adresat deja conducerii liceului, Inspectoratului Școlar și Poliției județului, însă deocamdată nu s-a luat nicio măsură.

Povestea dintre profesor şi elevă durează de doi ani şi ar fi început momentul în care adolescenta a început meditațiile cu dascălul. Mama tinerei povesteşte că aceasta era din ce în ce mai greu de găsit la telefon iar în rarele conversații era foarte abătută. Mama fetei spune că tânăra a fost manipulată de bărbat astfel încât a ajuns să accepte fără niciun fel de rezervă relația cu profesorul ei.

”Acest profesor i-a sucit mințile fetei mele și simt că o pierd. Peste tot pe unde am fost, mi s-a spus că fata mai are trei luni și devine majoră, moment din care își decide singură viața. Păi și în cele trei luni rămase am dreptul să am grijă de copilul meu, să mi-l educ, să îl canalizez spre idealuri normale, nu să își compromită tinerețea astfel. Problema este însă mai veche și din păcate despre ea s-a știut în școală însă au închis ochii”, a declarat E.B., mama adolescentei pentru buzaupress.ro.