Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PROIECT DE LEGE: Cursurile de educaţie sexuală nu se vor preda fără acordul părinţilor

Cursurile de educaţie sexuală în şcoli s-ar putea preda numai cu acordul părinţilor. Deputatul Ninel Peia a depus la Senat un proiect de lege care prevede interzicerea predării către elevii din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial a unor informaţii sau cursuri cu privire la educaţia sexuală fără acordul scris al părinţilor sau tutorelui. Iniţiatorul a numit acest proiect „lege pentru inocenţa copilului”.

„Sub diferite pretexte, unele de-a dreptul hilare precum acela că tot mai multe fetiţe de 11 ani merg deja la psiholog ca să-şi trateze problemele din dragoste sau că prin educaţia sexuală predată unor copii între 6 şi 10 ani vor fi salvate ulterior vieţi omeneşti prin adoptarea unor soluţii contraceptive corecte, în şcolile copiilor noştri se introduc pe ascuns pornografia, prozelitismul LGBT şi incitarea la punerea în aplicare a diverselor forme de sexualitate devianta.

Există deja şcoli unde copile de 10 ani pleacă ruşinate de la aceste cursuri, sunt băieţi care nu mai înţeleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rău să ai sentimente. Aceste vlăstare cărora le dorim cele mai bune lucruri şi o viaţă împlinită, copiii pentru care facem sacrificii enorme, sunt traumatizaţi de informaţii care nu sunt, nu au fost şi nici nu vor fi specifice unei copilării normale, a singurei faze din viaţa fiecăruia care a fost binecuvântată de miracolul inocentei”, a menţionat Ninel Peia, în expunerea de motive.