Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Metode MAFIOTE în învățământul vâlcean! Conducerea liceului Chimic urmează să fie decapitată

Scandalul din urmă cu o lună de zile de la Liceul Chimic din Râmnicu Vâlcea, când un părinte a intrat în școală și a agresat mai mulți elevi, a picat mănușă pentru încoclețitoarele din fruntea învățământului vâlcean. Urgent, la nivelul Inspectoratului s-a constituit o comisie de anchetă, condusă de celebra Adina Dobrete, care a descins la Liceul Chimic, căutând nod în papură celor două directoare. Sursele noastre din interiorul Inspectoratului ne-au spus că chiar în aceste zile se finalizează raportul de control de la Liceul Chimic, cu propunerea ca directorul plin Oana Achim și adjuncta sa să fie schimbate din funcție. De asemenea, s-au făcut și presiuni asupra directoarelor pentru a-și da demisia.
Motivele prefabricate Adina Dobrete și ceilalți membri ai comisiei sunt de domeniului ridicolului, dacă ne gândim că, printre altele, li s-a imputat celor două profesoare faptul că pe anumite documente exista scris ”Aprobat” și nu ”Avizat”.
Învățământul vâlcean stă pe un butoi de pulbere și mulți sunt nervoși și nemulțumiți față de modul de conducere impus de când Andra Bică se află în fruntea Inspectoratului. Prea multă libertate pentru anumite doamne care taie și sprânzură se pare că strică armonia. Nu că acolo ar fi curs lapte și miere, însă, în ultima perioadă pare că unii și-au pierdut busola.

Amănunte în ediția tipărită

P.S.: În curând, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre presiunile extraordinare făcute asupra unei învățătoare de la Liceul de Artă Victor Giuleanu. O coadă de topor, un jurnalist din Vâlcea, pretinde că învățătoarea i-a împins copilul. Culmea, chiar o victimă a jurnalistului, ”învățătoarea porno”, cităm din clasici, este dispusă să declare minciuni în favoarea jurnalistului. Învățătoarea nu mai dorește să fie linșată mediatic de unii care se bat cu pumnii în piept că dau cu mafioții de pământ.