Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

În luna august, Consiliul Județean Vâlcea premiază excelența: Gala Educației pentru elevii de nota 10

Cea de-a doua ediție a Galei Educației va avea loc în luna august, anunță Consiliul Județean Vâlcea. În cadrul acestei Gale vor fi premiați elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Naționala sau la examenul de Bacalaureat. Inițiativa îi aparține președintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, care consideră că acești elevi merituoși trebuie să știe cât de mândri suntem noi toți de performanța și efortul lor.
În cadrul Galei, vor fi oferite premii în bani.
”Am promis că vom organiza, în fiecare an, Gala Educației, un eveniment în cadrul căruia vom premia tinerii vâlceni care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională pentru elevii de clasa a VIII-a și la Examenul de Bacalaureat.
Anul acesta vom avea cea de-a doua ediție a Galei Educației pentru tinerii de 10 din Vâlcea și aici mă refer la tinerii care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională, dar și la examenul de Bacalaureat., două examene extrem de importante.
În luna august vom organiza aceasta Gală a Educației, special pentru elevii de 10 din Vâlcea”, ne-a declarat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.