Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Proiectul „Un copil, un brăduț” la Grădiniţa Ostroveni 1

Grădiniță GPP Ostroveni 1 din Râmnicu Vâlcea și Romsilva au desfășurat, în data de 14 decembrie 2022, parteneriatul educațional „Un copil, un brăduț”.
Copiii au fost foarte încântați sa planteze un brăduț pe care ulterior să-l ia acasă și să-l îngrijească, că mai apoi, în primăvară, să-l poată replanta.

Scopul proiectului este de a responsabiliza copiii faţă de natură şi de a le oferi exemple practice, în ceea ce priveşte îngrijirea şi atenţia ce trebuie acordată pădurilor.

Fiecare „brăduţ”, care a fost plantat în ghiveci de către un copil, va fi îngrijit cu atenție și ajutat să ajungă, în primăvara anului viitor, tocmai bun de plantat în mediul lui natural, acolo unde îi este locul!
Această activitate le-a creat preșcolarilor atitudini pozitive centrate pe promovarea unui mediu înconjurător sănătos și le-a dezvoltat spiritul de responsabilitate față de natura.

Întregul colectiv al grădiniței, precum și copii, mulțumesc Romsilva pentru brăduți, Viridis Garden pentru ghivece și tuturor părinților pentru ajutorul oferit în procurarea pământului.