Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Ea e eleva din VÂLCEA cu cea mai mare MEDIE de la BAC! Vreau să fac tot posibilul pentru o Românie bună!

În urma rezultatelor publicate de Ministerul Educaţiei, la Vâlcea, cea mai mare medie de la prima sesiune a examenului de bacalaureat, foarte aproape de nota maximă, 9,96, a fost obţinută de Ștefania-Gabriela Dina, de la Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu.
Chiar dacă în această sesiune a examenului de bacalaureat niciun elev din Vâlcea nu a reuşit să obţină media zece, Ștefania-Gabriela Dina de la Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu a reuşit să treacă proba maturităţii cu 9,96.
„Sunt foarte fericită şi emoţionată. Ştiu că liceul meu nu a avut întotdeauna performantele aşteptate, însă sunt foarte mândră de el. Mai sunt multe lucruri de schimbat în sistemul de învăţământ, dar suntem pe drumul cel bun. O să rămân în ţară! Nu sunt tentată să plec în Occident. Vreau să fac tot posibilul pentru o Românie bună!
Sunt pasionată de matematică, fizică şi calculatoare şi de aceea vreau să studiez la Facultatea de Automatică şi Calculatoare Bucureşti”, ne-a declarat, în exclusivitate, tânăra care a absolvit examenul maturităţii cu brio.
Ştefania Gabriela Dina este o tânără inteligentă, frumoasă şi care are vise mari. „Peste 5 ani, mă văd în Bucureşti, încercând să schimb faţa României. Ştiu că generaţia mea este cea care va face schimbarea atât de necesară pentru România”, ne-a mai spus Ştefania.
Ştefania Gabriela Dina a fost dintotdeauna o elevă studioasă, iar media generală a clasei a XII-a a fost 9,72.