Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto www.enational.ro

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015: Doi elevi din Vâlcea vor susţine proba la matematică în spital

Foto www.enational.roComisia Judeţeană de Evaluare Naţională de la Vâlcea, din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, a primit marţi, 23 iunie 2015, două cereri de susţinere a probei la matematică în spital.

Este vorba despre o fată de la Şcoala Generală „Tache Ionescu” din Râmnicu Vâlcea şi un băiat de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea. În ceea ce o priveşte pe elevă, acesteia i s-a făcut rău luni, la prima probă, cea de Limba şi literatura română, chiar în timpul examenului, ea fiind ulterior internată în spital. Băiatul însă, a susţinut prima probă, însă în cursul zilei de luni el a fost internat în spital de părinţii săi, solicitând să susţină acolo proba la matematică.

„Se vor înfiinţa două comisii speciale, cu doi supraveghetori, care se vor deplasa miercuri, 24 iunie 2015, la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru ca cei doi elevi de clasa a VIII-a să susţină proba la matematică.

Spitalul Judeţean ne va pune la dispoziţie o sală special amenajată, iar examenul va fi supravegheat video şi înregistrat audio” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, porf. Isabella Ioniţă.