Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Elevii vâlceni de NOTA 10, premiaţi de ministrul Pricopie

Performanţa este premiată de Inspectoratul Şcolar Vâlcea şi Ministerul Educaţiei. În cadrul videoconferinţei, care a avut loc marţi, 15 iulie a.c., la sediul IŞJ, ministrul Remus Pricopie i-a felicitat pe toţi elevii care au obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat. Ministrul a precizat că premierea celor mai buni elevi va deveni un obicei atât timp cât va conduce ministerul, în acest an extinzându-se premierea şi asupra elevilor care au obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională.

Judeţul Vâlcea a avut 5 medii de 10, dintre care 4 la Evaluarea Naţională şi o medie de 10 la Bacalaureat. Stimulentele financiare au fost acordate elevilor: Badea A. Adrian Cătălin, de la CNI Matei Basarab, Eillen Radu, de la CN Al Lahovari, Truică P. Laura Ştefania, de la Şc. Gimnazială „Tudor Vladimirescu Drăgăşani şi Vlăsceanu I. Ioana Raluca, toţi obţinând nota maximă la Evaluarea Naţională, cât şi elevei Popescu I. Ileana Gabriela de la CN Al Lahovari, singura care a obţinut media maximă la examenul de bacalaureat pe judeţ. La videoconferinţa unde au fost premiaţi elevii au participat şi părinţii acestora, mândri de rezultatele copiilor lor.

Potrivit Hotărârii de Guvern, absolvenţii de gimnaziu au primit câte 2000 de lei, iar absolvenţii de bacalaureat câte 3000 de lei.