Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Elevii îşi pot face temele de vacanţă cu profesorii voluntari la Biblioteca Judeţeană

Pe timpul vacanţei de vară, elevii sunt invitaţi de Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea să-şi facă temele de vacanţă.

Conducerea instituţiei a pregătit spaţii special amenajate, iar în perioada 03 – 31 august 2015, elevii vor fi consiliaţi de profesori voluntari, care-i vor ajuta să-şi facă temele de vacanţă la biblioteca. Şcolarii se pot înscrie gratuit în acest program în perioada 06 – 21 iulie, la parterul instituţiei. Singura taxă percepută de Biblioteca Judeţeană este aceea de 3,5 lei, contravaloarea unui permis de intrare la biblioteca (asta în cazul celor care nu au deja).

„Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul Vâlcea lansează un nou proiect educaţional care se adresează elevilor din judeţul Vâlcea: Tema de vacanţă la bibliotecă. Obiectivul principal este acordarea de asistenţă specializată pentru elevii care doresc să-şi efectueze temele pentru vacanţă la bibliotecă, cu sprijinul profesorilor voluntari. Pot participa elevi din toate formele de învăţământ (primar, gimnazial, liceal), care doresc să-şi îmbunătăţească şi să-şi reîmprospăteze cunoştinţele la limba şi literatura română, limbile străine şi matematică” – se arată în anunţul Bibliotecii Judeţene Râmnicu Vâlcea.