Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Rădulescu declară RĂZBOI drogurilor în şcoli

Deputatul PDL, Romeo Rădulescu, este decis să se implice activ în lupta împotriva drogurilor. De curând, el şi-a dezvăluit intenţiile de a fi un sprijin pentru părinții și cadrele didactice în lupta cu drogurile din școlile vâlcene.

„Începând cu data de 15 septembrie 2014 mă voi ocupa personal de verificarea și combaterea fenomenului consumului de droguri în instituțiile de învățământ din Râmnicu Vâlcea. Ipoteza conform căreia în școli există o adevărată rețea de vânzare a acestor substanțe a fost discutată în audienţe cu părinți revoltați, care au cerut sprijin de la un alt nivel. Nu sunt la prima încercare de a combate fenomenul consumului de droguri, cu precădere în instituții de învățământ și sper, cu tărie, să nu mai fie nevoie și de alte tentative, iar consumul drogurilor în rândul tinerilor să nu ia amploare.

În speranța că elevii conștientizează pericolul consumului de droguri ușoare și popularizează în rândul generației lor riscurile acestuia, vreau să sprijin părinții și cadrele didactice în lupta cu drogurile din școli. Elevii și copiii noștri au nevoie de sănătate, în primul rând și de minți lucide pentru a beneficia de educație” – susţine deputatul Romeo Rădulescu.