Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

BAC 2015: Adjunctul de nota 1,75 este preşedintele comisiei de bacalaureat la Vâlcea

foto Vocea ValciiIncredibil, un profesor care nu este în stare să promoveze un examen, el obţinând nota 1,75 la concursul pentru postul de adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea, a fost pus preşedinte al comisiei de bacalaureat în judeţul nostru.

Evident că este vorba despre pesedistul Liviu Vlădescu, care a avut o prestaţie de toată jena la concursul amintit mai sus. Dar, cu toate acestea, el este pus preşedinte al comisiei de bacalaureat, cel care trebuie să organizeze şi să vegheze pentru o cât mai bună desfăşurare a celui mai important examen din viaţa liceenilor.

Culmea este că nici în privinţa celui de-al doilea adjunct al ISJ Vâlcea, Sorin Cumpănăşoi, numit de Ministerul Educaţiei, nu avem lucruri prea bune de spus. Asta pentru că omul s-a văzut numit în scaun şi nu s-a mai complicat să se ducă la examenul pentru postul de inspector şcolar de specialitate, concurs pe care probabil că se temea să nu-l pice. Cumplit este că şi colegii săi se îndoiesc de capacitatea şi profesionalismul individului, dar a fost totuşi pus preşedinte al comisiei de Evaluare Naţională pentru clasa a VIII-a.