Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Au inceput recrutările pentru viitorii ofițeri jandarmi

Dacă îţi doreşti o carieră în jandarmerie, trebuie să ştii că pentru Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza,, au fost alocate în total un număr de 25 de locuri dintre care: 5 locuri sunt destinate Serviciului de Informaţii Externe.

Din cele 20 de locuri rămase pentru Arma Jandarmi, 2 locuri sunt destinate etniilor romă, respectiv maghiară şi 1 loc pentru alte minorităţi.

IMPORTANT!

Până la data de 27.07.2020 îţi poţi depune cererea-tip de înscriere la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, strada Calea lui Traian, nr. 41, Râmnicu Vâlcea. Cererea-tip înscriere poate fi depusă inclusiv sâmbăta şi duminica;

Dosarul de recrutare cu documentele solicitate se depune până la data de 04.08.2020 la unitatea de recrutare;

Evaluarea psihologică se realizează până la data de 04.08.2020 potrivit planificării întocmite de către structurile cu atribuţii de recrutare.

Pentru mai multe informaţii accesaţi link-ul de mai jos: https://www.academiadepolitie.com/academia-de-politie-important-procedura-admitere-2020-la-academia-de-politie-al-i-cuza-calendar-inscriere-si-probe-a932.html#locuri