Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Violul care nu a fost viol

O minoră din Drăgășani s-a dus de bunăvoie cu cinci tineri într-un apartament, iar mai apoi a reclamat că a fost agresată fizic și sexual de doi dintre ei. Pentru a confirma agresiunea, oamenii legii au decis să o ducă pe minoră la Spitalul Municipal Drăgășani. Acolo, medicii au constatat că tânăra nu prezenta nicio urmă de violență, semn că agresiunea fizică nu a existat, iar violul nu a fost viol. Cei doi băieți sunt acum cercetați penal pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Nu mai departe de zilele trecute, Poliția Vâlcea ne anunța, prin intermediul unui comunicat de presă, că o minoră din localitatea Mădulari a fost agresată fizic și sexual de câțiva tineri din Drăgășani. Chipurile, într-una din nopțile răcoroase de zilele trecute, tânăra mergea singură pe străzile orașului „dintre vii” când, dintr-o dată, un grup de cinci tineri a acostat-o și a invitat-o la o „șuetă” într-un apartament din apropiere. Fetișcana nu s-a opus deloc, ba chiar i-a făcut plăcere să meargă cu băieții într-un cadru mai intim. Numai că, după câteva partide de amor, minorei i s-a cam luat de hârjoneală și, profitând de neatenția altor tineri care voiau să întrețină și ei relații sexuale cu ea, fata a fugit. Pe stradă ea a dat peste o patrulă de polițiști, cărora le-a povestit foarte supărată că a fost agresată fizic și sexual de doi tineri, unul dintre ei fiind o veche cunoștință de-a sa, Vasile B. de 25 de ani, din Drăgășani. „În apartament, B.  Vasile, de 25 de ani, din localitate și  încă  un  tânăr au  întreținut raporturi sexuale cu minora. Împreună cu proprietarul apartamentului, minora  a plecat la  un  magazin și profitând  de  neatenția  tânărului, P.I. a  fugit  de  lângă  acesta, ulterior întâlnindu-se cu  polițiștii” ne spune Poliția Vâlcea.

Ancheta a fost demarată, iar pentru a confirma agresiunea oamenii legii au decis să o ducă pe minoră la Spitalul Municipal Drăgășani. Acolo, medicii au constatat că tânăra nu prezenta nicio urmă de violență, semn că agresiunea fizică nu a existat, iar violul nu a fost viol. Între timp, însă, polițiștii l-au identificat și pe cel de-al doilea băiat cu care fata a întreținut relații sexuale, acesta fiind  Marian I., de 26 de ani, din localitatea Drăgășani. În final, cercetările vor fi continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub  supravegherea  Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul  Vâlcea, privind comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

CLAUDIA STANCIU