Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Mort de beat, un şofer a accidentat trei persoane

Accident pe trecerea de pietoni în centrul Râmnicului

click aici sau navigati mai jos pentru a urmari VIDEO!

VĂ AVERTIZĂM CA URMEAZĂ IMAGINI SOCANTE!!!

Accident grav în centrul Râmnicului. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de marţi, 22 octombrie, atunci când un şofer mort de beat a lovit pe trecerea de pietoni trei persoane. Conducătorul auto, în vârstă de 46 de ani, se afla pe Calea lui Traian, iar la trecerea de pietoni de la Cozia, el nu a acordat prioritate pietonilor ce traversau „zebra” în mod regulamentar, intrând cu maşina în plin în trei persoane. În urma impactului a rezultate rănirea unei femei de 64 de ani, Elena P., din localitatea Runcu, unui tânăr de 20 de anim Cristi A. – din localitatea Păuşeşti Măglaşi, dar şi a unui minor de 16 din, A.A., din localitatea Ioneşti. Femeia s-a ales cu cele mai grave răni, medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea diagnosticând-o cu TCC acut minor, traumatism toracic lombar stâng şi multiple fracturi costale. Ceilalţi doi tineri au avut contuzii şi traumatisme uşoare.

Ceea ce trebuie menţionat este faptul că şoferul care a produs accidentul a fugit de la faţa locului, el fiind ulterior prins, imobilizat şi încătuşat de poliţişti în parcarea unui magazin din apropiere. Testat cu aparatul etilotest, agenţii rutieri au avut surpriza să constate că omul era mort de beat, el având o alcoolemie de 1,22 miligrame în aerul pur expirat.

Din ultimele informaţii am aflat că şoferul a fost condus la audieri, poliţiştii rutieri având intenţia de a-l reţine pentru 24 de ore, pentru ca, ulterior, să-l propună instanţei pentru arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

{flv}17821{/flv}