Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO. Carambol pe Valea Oltului. 7 victime, dintre care 2 copii

Un carambol rutier s-a produs sâmbătă după-amiaza, 24 decembrie, la Câineni – Vâlcea, pe DN7 / E81.
Din primele informații oferite de autorități reiese că în acest accident pe DN7 au fost implicate cel puțin patru autoturisme, din care trei se aflau în trafic, iar cel din urmă era staționat.

„Polițiștii rutieri vâlceni intervin în acest moment la un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că ar fi avut loc o coliziune între patru autoturisme, din care unul staționat, pe DN 7, la Câineni, în urma căreia a rezultat rănirea șapte persoane”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Vâlcea.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea au menționat că printre victime sunt și copii.

„Sunt implicate mai multe autoturisme, șapte pasageri printre care doi minori. Toate persoanele sunt conștiente. Nu există persoane încarcerate. Toate cele șapte persoane vor fi evaluate medical”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Dintre cele șapte persoane un copil și cinci adulți au fost transportați la spital. În cazul celui de-al doilea copil s-a refuzat transportul la spital, după ce a fost evaluat medical la fața locului: „O parte dintre victime sunt transportate de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Vâlcea, printre care un minor, altele de SAJ la UPU al Spitalului Clinic Județean Sibiu, iar alte persoane sunt transportate de SMURD la UPU Vâlcea”.