1

VÂLCEA: Bărbat de 47 de ani REȚINUT pentru VIOL. Victima este propria FIICĂ!

Poliţiştii vâlceni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Oteşani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol asupra fiicei sale de 19 ani.

Ieri, 27 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Măldăreşti au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de I.N., de 47 de ani, din comuna Oteşani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol, victima fiind chiar fiica sa, de 19 ani.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, începând din decembrie 2013 şi până în 24 aprilie a.c., bărbatul în cauză a întreţinut relaţii sexuale normale cu fiica sa, sub ameninţarea cu acte de violenţă, la primul contact sexual tânăra având doar 15 ani.

Poliţiştii au probat activitatea infracţională a bărbatului, pe care l-au reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă Vâlcea. I.N. va fi prezentat, azi, procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, respectiv judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Horezu, cu propunerea de arestare preventivă.