Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Tânăr drogat, a omorât un om cu mașina, apoi a fugit de la locul accidentului

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 21:49, Poliția Municipiului Drăgășani a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat din comuna Șușani, județul Vâlcea, cu privire la faptul o persoană este căzută pe carosabil, inconștientă, posibil să fie victima unui accident rutier.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză a fost acroșată de un autoturism în timp ce se afla pe partea carosabilă, pe DJ 677, în comuna Șușani, conducătorul auto părăsind locul accidentului.

Victima era un bărbat de 67 de ani, din comuna Șusani, personalul medical prezent la fața locului declarând decesul acestuia.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier, care era condus de un tânăr de 19 ani, din localitatea Șușani, județul Vâlcea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la AMP și MDMA, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre de sânge în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.