Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Reținut după ce și-a bătut soția și copilul, deși exista un ordin de protecție

Polițiștii, din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Zătreni, au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Lăcusteni, pentru comiterea infracțiunilor de „Violență în familie” și ”Încălcarea ordinului de protecție”.

Din probatoriul administrat în cauză, rezultă faptul că, la data de 26 iulie a.c., în jurul orei 16.00, bărbatul și-ar fi agresat fizic soția, lovind-o cu pumnii și picioarele. De asemenea, bărbatul și-ar fi lovit, cu cotul în nas, și fiul minor, în timp ce acesta intervenise între părinții lui.

Polițiștii l-au găsit pe bărbat la locuința comună a celor doi soți, în pofida faptului că, față de acesta, instanța de judecată a emis un ordin de protecție,  prin care i se interzicea să se apropie de membrii familiei sale. La fața locului s-a deplasat și o ambulață pentru acordarea de îngrijiri medicale, nu a fost, însă, nevoie de transportarea vreunei persoane la spital.

La data de 26 iulie a.c., polițiștii l-au condus pe bărbat la audieri, după care au dispus reținerea pentru 24 de ore și introducerea acestuia în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunilor de ”Violență în familie” și ”Încălcarea ordinului de protecție”, sub directa supraveghere a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești.