Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa foto: ISU Vâlcea

VÂLCEA. Mașină intrată într-un copac. Sunt anunțate patru victime, din care una este resuscitată (foto)

Sursa foto: ISU Vâlcea

UPDATE: Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut efect și s-a declarat decesul la ora 17.33 de către cadrul medical de la ambulanța SAJ a persoanei aflată în stop cardio-respirator. Acesta era conducătorul autoturismului care a intrat în copac și avea 31 de ani. 

******* 

În urmă cu puțin timp, în comuna Amărăști, sat Palanga, județul Vâlcea, a avut loc un grav accident de circulație. Un autoturism a intrat într-un copac. Au fost anunțate patru posibile victime, din care două încarcerate, ne anunță reprezentanții ISU Vâlcea. 

Pompierii militari intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ cu o ambulanță cu medic.

La sosirea echipajelor de salvare, a fost descarcerată o singură persoană, aflată în S.C.R, căreia în aceste momente i se aplică manevre de resuscitare. Mai sunt 3 victime care s-au autoevacuat, acestea fiind stabile hemodinamic (TCF si escoriatii), două dintre acestea fiind tranportate la spital de echipajul SMURD.