Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: HOŢII de BATERII de la TIR-uri au fost prinşi

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliției Rurală Milcoiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 07-09 iunie a.c, mai multe persoane au sustras de pe raza comunelor Budești și Golești, acumulatorii unor autotrenuri, prejudiciul fiind de aproximativ 2.600 de lei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au reușit să identifice un tânăr de 18ani, din Bujoreni, bănuit de comiterea faptelor, iar data de 17 iunie a.c., a fost efectuată o percheziție domiciliară pentru completarea probatoriului.De asemenea, a mai fost stabilit faptul că, la comiterea furturilor ar mai fi participat alte trei persoane care sunt cercetate în stare de libertate.

În baza probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a tânărului de 18 ani, iar la data de 19 iunie a.c., acesta o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea dispunerii de măsuri legale.În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale.