Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Femeie bătută CRUNT de fiul ei. Agresorul a ajuns după gratii

La data de 13 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au fost sesizați de o femeie de 66 de ani, din comuna Lădești, cu privire la faptul că, a fost agresată fizic de fiul ei de 42 de ani.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că bărbatul de 42 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, în urma unor discuții contradictorii cu mama sa, a agresat-o fizic, aplicându-i lovituri în zona capului. Femeia a refuzat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuința comună, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințate.

În aceeași zi, în urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 14 ianuarie a.c, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, ulterior fiind adus în fața judecătorului de drepturi și libertăți care a încuviințat propunerea parchetului pentru arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile.