Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Beat, a furat și condus mașina iubitei pe care tocmai o agresase

Vineri, 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr 3 Sutești, județul Vâlcea, au fost sesizați de către o femeie din  comuna Pesceana, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul acesteia, în vârstă de 61 de ani.

Tot acesta, i-ar fi distrus telefonul mobil și i-ar fi sustras autoturismul proprietate personală, cu care ar fi plecat spre municipiul Drăgășani.

La scurt timp, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 677 A, în localitatea Glăvile, sub influența băuturilor alcoolice.

A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valorea de 0, 58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabiliriii concentrației alcoolice în organism.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând să fie prezentat magistraților cu propuneri legale.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, violență în familie, furt, amenințare și distrugere.