Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Bătaie şi ameninţare cu pistolul în trafic

Un incident grav în trafic a avut loc în prima zi a lunii iulie 2015, un bărbat ajungând la urgenţe după ce a fost bătut.

Totul s-a produs pe raza localităţii Galicea, judeţul Vâlcea, implicaţi fiind şoferii şi pasagerii din trei maşini. Din informaţiile pe care le avem, incidentul a pornit de la câteva şicanări în trafic, care au degenerat într-o bătaie în toată regula.

Şoferiţa şi pasagerii unui autoturism de culoare roşie au fost obligaţi să oprească în trafic, scoşi cu forţa din maşină, agresaţi fizic şi mai apoi ameninţaţi cu un pistol. Victimele din maşina roşie sunt Alina I. – 33 de ani, Nicolae I. – 39 de ani şi Gheorghe M. – 35 de ani.

De cealaltă parte, agresorii, care circulau cu două maşini de culoare neagră, un Audi şi un Ford, sunt Grigore I. – 38 de ani şi Ion I. – 42 de ani.

„Din primele verificări s-a stabilit că, în timp ce se deplasau cu autovehiculele pe raza localităţii Galicea, între pasagerii celor 3 vehicule s-a produs o altercaţie în trafic: Grigore I., purtând asupra sa un pistol cu bile de cauciuc şi ajutat de Ion I. i-au agresat fizic şi ameninţat pe Alina I., Nicolae I. şi Gheorghe M.” – susţin poliţiştii de la IPJ Vâlcea.

Cel mai „şifonat” din acest conflict a ieşit Nicolae I., pasager în maşina roşie, care a ajuns la UPU Vâlcea cu un traumatism cranio-facial.

Cât îi priveşte pe agresori, aceştia sunt cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe, iar pistolul de autoapărare şi muniţia aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.