Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Bărbatul care şi-a sechestat fosta iubită rămâne după gratii

Bărbatul din Ghioroiu care şi-a sechestat şi bătut iubita la începutul lunii septembrie se află în spatele gratiilor, magistraţii Judecătoriei Bălceşti au considerat că acesta este un pericol public şi au prelungit starea de arest preventiv.
„În baza art.348 alin.2 C.proc.pen. raportat la art.207 alin.2,4 C.proc.pen.; Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate împotriva inculpatului P.M. aflat actual în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, prin încheierea penală nr. 286/CC din 14.09.2018 a Judecătoriei Bălceşti. Menţine starea de arest preventiv a inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”, se arată în decizia instanţei.
De asemenea, femeia care a fost sechestrată l-a dat în judecată pe iubitul ei pentru lipsire de libertate în mod ilegal.
Amintim că Polițiști din cadrul Poliției orașului Bălcești și Postului de poliție Ghioroiu au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, un bărbat cercetat pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.
La data de 13 septembrie a.c., polițiștii au reținut un bărbat de 44 de ani din comuna Ghioroiu, bănuit că și-ar fi agresat fizic fosta concubina și ar fi sechestrat-o, fapte comise în noaptea de 11/12 septembrie a.c.
În fapt, în seara zilei de 11 septembrie a.c., persoana vătămată ar fi venit la locuința bărbatului, pentru a-i aduce alimente, însă între cei doi a izbucnit un conflict, din cercetări reieșind că bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi închis-o în locuință, femeia reușind să scape a doua zi și să anunțe poliția.
Polițiștii au deschis un dosar penal, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, urmând să se propună arestarea preventivă.