Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și distrugere

La data de 20 august a.c., polițiștii Secției nr. 7 Măldărești, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au reținut un bărbat, de 33 de ani, bănuit de încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și distrugere.

În fapt, la data de 20 august a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 27 de ani, cu privire la faptul că soțul său ar fi venit la domiciliul acesteia, încălcând astfel un ordin de protecție.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 7 Măldărești, care au stabilit faptul că, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Popești,  ar fi mers la domiciliul femeii, unde ar fi agresat-o fizic distrugându-i un telefon mobil, încălcând astfel și măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Horezu, împotriva acestuia.

În urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și distrugere, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii măsurilor legale

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.