1

VÂLCEA. A fost furat de prieteni! I-a invitat la un pahar de băutură și a rămas fără 13.300 lei

Polițiștii din cadrul Postului de Poliției Vlădești au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 39 respectiv 37 de ani, ambii din comuna Vlădești, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat și complicitate la furt calificat.

 La data de 02 mai a.c. polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vlădești au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani, din comuna Vlădești, cu privire la faptul că, din locuința sa i-a fost sustrasă suma de 13.300 de lei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că în noaptea de 01 spre 02 mai a.c., persoana vătămată a invitat la locuința sa 4 persoane, împreună cu care a consumat băuturi alcoolice, iar două dintre acestea ar fi profitat de neatenția bărbatului și i-ar fi sustras suma de 13.300 de lei.

La data de 05 mai a.c., în urma administrării probatoriului organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 37 de ani, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat și a bărbatului de 39 de ani, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei doi au fost încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.