Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

UPDATE: Victima accidentului mortal de la Boița este un tânăr din Vâlcea

Pietonul accidentat mortal luni seara pe Valea Oltului, în localitatea Boița, a fost identificat în cursul zilei de marți, în urma analizelor făcute de criminaliști. Victima lovită de un TIR și de un autoturism pe DN7 este un tânăr din județul Vâlcea.
”In urma analizelor criminalistice efectuate de catre politistii sibieni, s-a reusit identificarea persoanei accidentate mortal in data de 18 martie, in localitatea Boi.a. Este vorba despre un barbat în varsta de 38 de ani, din județul Vâlcea”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Luni, 18 martie 2019, în jurul orei 22, pe DN 7, în localitatea Boița, șoferul unui TIR condus dinspre Vâlcea a acroșat un pieton aflat pe partea carosabilă, l-a târât aproximativ 400 de metri, și-a continuat deplasarea, după care pietonul a fost lovit de un autoturism condus pe aceeași direcție, șoferul turismului oprind la fața locului.
În urma accidentului a rezultat decesul pietonului. “Datorită indiciilor oferite de către șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22,40, pe A1, în zona kilometrului 297-Cunța, polițiștii Biroului Autostrăzi A1 au reușit identificarea și oprirea ansamblului TIR, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba.
În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum și toate circumstanțele producerii acestui eveniment”, explică Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.