Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un vâlcean fără permis a intrat cu mașina în gardul unei biserici din Sibiu și a fugit

Miercuri, 21 februarie a.c., în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul nopții de 20 / 21 februarie, un conducător auto și-a abandonat autoturismul în zona unui lăcaș de cult de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu după ce a lovit o balustradă de pe marginea părții carosabile.

În urma cercetărilor efectuate, joi, 22 februarie a.c., s-au stabilit circumstanțele producerii evenimentului, precum și identitatea conducătorul auto. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, care, în data de 21 februarie, în jurul orei 05:00, în timp ce se afla la volanul autoturismului pe strada Ștefan cel Mare, pe fondul lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu o balustradă după care a abandonat autoturismul părăsind locul evenimentului.

În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale.

Șoferul nu deține permis de conducere, iar autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 16 februarie.

Pe numele vâlceanului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.