Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ULTRAJ LA BREZOI! A sărit la polițiști cu un cuțit: Agresorul a fost reținut

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi au dispus, la data de 12.04.2020, reţinerea inculpatului Ungureanu George Aurelian sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj prev. de art.257 alin.1 şi 4 C.p. rap. la art. 206 alin.1 C.p. (2 fapte), cu aplic. art. 38 alin.1 C.p.
La data de 13.04.2020, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Brezoi luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Ungureanu George Aurelian, fiind emis, pe numele acestuia, un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 12.04.2020,în jurul orei 15.30, inculpatul Ungureanu George Aurelian i-a ameninţat cu acte de violenţă în mod repetat, folosind şi un cuţit, pe lucrătorii de poliție T.I.B. și Ș.V.A.– agenţi de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN7CC, pe raza localităţii Călimănești, jud. Vâlcea).
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penalreglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.