Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto www.promotor.ro

TRAGEDIE pe Vârful lui Roman! Un tânăr a murit în urma unui ACCIDENT!

Foto www.promotor.roTragedie în Horezu, pe Vârful lui Roman, în seara zilei de sâmbătă, 20 iunie 2015, în jurul orei 21.50, când un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi grav, după ce maşina cu care se deplasau pe un drum forestier s-a răsturnat.

Se pare că cei patru tineri plecaseră cu un Suzuki Vitara către Muntele Cocora, unde părinţii unuia dintre ei au turmele de vaci. Printre pasageri se afla şi medicul veterinar Dragoş Ionuţ Bălan – 27 de ani, care luase medicamente pentru a trata unele animale bolnave.

În jurul orei 21.50, ei au plecat de la Cocora, deplasându-se pe o coastă şi au coborât în zona dinspre Fântâna Neamţului, către zona „Ursu”, pe la baza muntelui. La un moment dat, datorită unor denivelări de pe drum, şoferul Andrei Ionuţ Crăciunescu a pierdut controlul volanului, maşina răsturnându-se.

Impactul a fost puternic, unul dintre tineri, inginerul agronom Adrian Tălăbuş – de 26 de ani, din Slătioara, a decedat la scurt timp după accident. De asemenea, trei alţi tineri au fost răniţi grav, fiind vorba despre Constantin Vlad Alexandru, de 19 ani, din comuna Slătioara, care a fost diagnosticat cu TCC şi fractură claviculă dreapta; Andrei Ionuţ Crăciunescu (şoferul), de 20 ani, din comuna Vaideeni, care a suferit un TCC şi un traumatism antebraţ; precum şi Dragoş Ionuţ Bălan (medicul veterinar), de 27 ani, din comuna Vaideeni, care a primit diagnosticul de traumatism coloană lombară şi politraumatism hemitorace.

„Conducătorului auto i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Evenimentul nu a fost încadrat ca accident rutier, întrucât a avut loc pe un drum forestier, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă” – se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.