Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAGEDIE: Fiica directorului general ANPIS Adrian Toader a murit în accidentul de la Bujoreni

Tragedie în familia directorului general de la ANPIS, vâlceanul Adrian Toader. Fiica sa, în vârstă de 31 de ani, Adriana Toader, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, în urma rănilor pricinuite de teribilul accident, care a avut loc la Bujoreni – judeţul Vâlcea, luni, 8 iunie a.c., în jurul orelor 19.50.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au spus că acolo era un adevărat carnagiu şi că de mult nu au mai văzut aşa ceva. Bilanţul tragic se ridică la 7 victime, din care 3 persoane decedate, 2 rănite grav şi încă 2 persoane rănite uşor. Vinovat de această tragedie se face şoferul cisternei, care se deplasa în direcţia Rm. Vâlcea – Călimăneşti, Ion Puciu, de 43 de ani, din Bihor.

Din nefericire, doi pasageri din Audi nu au avut nicio şansă de supravieţuire, cisterna trecând efectiv cu roţile peste plafonul maşinii. Constantin Gherghiceanu şi Elena P. – 61 de ani, din Bucureşti, au murit pe loc, iar alţi doi pasageri Ion P., de 57 ani, şi Luţa Gherghiceanu au suferit multiple traumatisme, supravieţuind accidentului.

Şoferul maşinii Skoda, D.P., de 19 ani, pe care a lovit-o iniţial cisterna, a suferit un traumatism de coloană vertebrală, dar este în viaţă.

După ce a trecut peste Audi, cisterna ucigaşă a lovit un autoturism Volvo, în care se afla fiica directorul ANPIS, Adrian Toader. Femeia, în vârstă de 31 ani de ani, a murit la spital, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viaţa.

Alte două victime, care au supravieţuit accidentului, sunt H.I., de sex masculin, de 42 de ani şi A.C., de sex feminin, de 23 de ani.

Vocea Valcii Youtube