Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAGEDIE! Copil de 11 ani, MORT după ce s-a răsturnat cu o mașină pe care o furase (FOTO)

Tragedie în Vâlcea. Un copil de aproximativ 11 ani a murit după ce a fost strivit de maşina pe care o furase şi cu care s-a răsturnat, în apropierea hidrocentralei Zăvideni.

Accidentul a avut loc, joi seara, în zona unei hidrocentrale dintre localităţile Orleşti şi Ionesti. Primele informaţii arată că băiatul a furat un autoturism care aparţine unor localnici şi a plecat la volanul maşinii, reuşind să ajungă până la digul hidrocentralei.

În acel loc, din lipsă de experienţă, copilul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat.

Copilul a fost aruncat în afara autoturismului prin unul din geamurile laterale și strivit de acesta în rostogolire. Mașina a ajuns pe capul copilului, fiind ridicată de echipajul de poliție ajuns primul la eveniment. Decesul copilului, C.L.G., a fost declarat de medic SAJ la ora 20.30.

Din ultimele verificări, ne transmite purtătoarea de cuvânt a IPJ Vâlcea Sandra Dăscălete, a reieșit că „mașina sustrasă de minorul de 11 ani era lăsată de proprietar cu cheile în contact în fața casei. Acesta nu era rudă cu copilul, dar amândoi erau din comuna Ionești. Mașina s-ar fi răsturnat din cauza excesului de viteză și lipsei de experiență în conducere, iar copilul a fost cumva prins sub mașină, geamul din stânga fiind deschis. A decedat pe loc”.