Acasă Fapt Divers Tone de fructe şi legume confiscate de poliţiştii din Vâlcea

Tone de fructe şi legume confiscate de poliţiştii din Vâlcea

Comercianţii de fructe şi legume au intrat în vizorul poliţiştilor, ei controlându-i până şi în trafic, în timp ce transportă marfa. Cei ce se gândesc să plece la drum cu tone de fructe şi legume fără a deţine documentele de proveninţă, vor avea mari probleme cu poliţiştii din Vâlcea. Nu mai departe de zilele trecute, mai multe persoane au fost amendate şi au rămas fără marfă, după ce au fost depistaţi în trafic de poliţişti.

Aşadar, pe raza oraşului Băbeni oamenii legii au organizat o razie special pe linia comerţului ambulant cu pepeni verzi şi a transportului de produse agricole pe raza de competenţă. Cu această ocazie, au fost constatate şi aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 lei şi a fost confiscată marfa deţinută fără documente: 3731 kg pepeni verzi, 14 kg ardei gras, 14 kg varză, 480 kg grâu.

De asemenea, pe DN 64, în Rm. Vâlcea, agenţii l-au depistat pe Nicolae M., de 36 de ani, din comuna Singeru, judeţul Prahova, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 1.090 kg de pepene verde, fără a deţine documente de provenienţă. Persoana fizică autorizată deţinătoarea produselor a fost sancţionată contravenţional cu amenda de 20.000 lei şi s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de pepene verde.

Tot pe DN 64, în Rm. Vâlcea, a fost prins şi Simon M., de 42 de ani, judeţul Prahova, care transporta 1.070 kg pepene verde, fără a deţine documente de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform art.1, alin.1, lit. e din Legea 12/1990R cu amenda de 500 lei şi s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de pepene.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentFOTO: Grupul de Firme Quasar – Acomin a dus ajutoare sinistraţilor din Vaideeni
Articolul următorRÂMNIC: Amendă de 10.000 de lei pentru transport ilegal de marfă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.