Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tineri REŢINUŢI pentru că au furat ţigări şi bani dintr-un complex comercial

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au depistat și reținut pentru 24 de ore, 4 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii au depistat 4 tineri cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea și Mihăești, bănuiți de furt calificat, faptă comisă în luna ianuarie a.c.

În fapt, la data de 21 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-un complex comercial din Râmnicu Vâlcea, în cursul nopții, au fost sustrase sume de bani și țigări, prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 de lei, existând 9 persoane vătămate. A fost întocmit un dosar penal, iar în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanelor bănuite că ar fi intrat forțat în clădirea complexului, sustrăgând mai multe bunuri. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.