Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tineri din Râmnicu Vâlcea, reținuți dupa un conflict în trafic

Polițiștii vâlceni au identificat doi tineri, de 29 și 19 ani, bănuiți de lovire și alte violențe, precum și de tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigații Criminale și Biroul de Ordine Publică, în urma activităților de investigare desfășurate, au identificat doi tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe, precum și de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în data de 29 mai a.c., în jurul orei 19.00, în timp ce un tânăr de 19 ani, se afla în municipiul Rm. Vâlcea, pe strada Nicolae Titulescu, în urma unui conflict ivit în trafic cu ocupanţii unei autoutilitare, unul dintre aceștia a pulverizat spray iritant-lacrimogen în zona ochilor băiatului, iar un altul l-a lovit cu o sticlă în zona craniană.
Observând incidentul în cauză, un bărbat de 48 ani, care se afla în zonă, a intervenit pentru a aplana conflictul, moment în care, i-a fost și lui pulverizat un jet puternic de spray iritant-lacrimogen în zona ochilor, fiind totodată lovit în zona tâmplei drepte cu o sticlă de bere.
La data de 31 mai a.c., cele 2 persoane urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru a a fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare.