Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TERIBILISM la VOLAN! ACCIDENT MORTAL pe Vârful lui Roman!

UPDATE: Din ultimele informaţii pe care le avem, se pare că cei patru tineri plecaseră cu un Suzuki Vitara către Muntele Cocora, unde părinţii unuia dintre ei au turmele de vaci. Printre pasageri se afla şi medicul veterinar Dragoş Ionuţ Bălan – 27 de ani, care luase medicamente pentru a trata unele animale bolnave.
În jurul orei 21.50, ei au plecat de la Cocora, deplasându-se pe o coastă şi au coborât în zona dinspre Fântâna Neamţului, către zona „Ursu”, pe la baza muntelui. La un moment dat, datorită unor denivelări de pe drum, şoferul Andrei Ionuţ Crăciunescu a pierdut controlul volanului, maşina răsturnându-se.

Tragedie în Horezu, pe Vârful lui Roman, în seara zilei de sâmbătă, 20 iunie 2015, în jurul orei 21.50, acolo unde un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei sunt răniţi grav, după ce maşina cu care se deplasau pe un drum forestier s-a răsturnat.

Din primele informaţii pe care le avem, se pare că este vorba despre trei tineri, care erau într-o maşină de teren, pe un drum în pantă. Conform surselor noastre, din cauza vitezei, la un moment dat, şoferul Andrei Ionuţ Crăciunescu – 20 de ani, din localitatea Vaideeni, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, maşina răsturnându-se.

Din păcate, un tânăr de 26 de ani, din Horezu, Adrian Tălăbuş, a murit la scurt timp după accident, iar alţi trei tineri sunt grav răniţi. Este vorba despre Constantin A., de 19 ani, din comuna Slătioara, care a fost diagnosticat cu TCC şi fractură claviculă dreapta; Andrei Ionuţ Crăciunescu, de 20 ani, din comuna Vaideeni, care a suferit un TCC şi un traumatism antebraţ; precum şi Dragoş B., de 27 ani, din comuna Vaideeni, care a primit diagnosticul de traumatism coloană lombară şi politraumatism hemitorace.

„Conducătorului auto i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Evenimentul nu a fost încadrat ca accident rutier, întrucât a avut loc pe un drum forestier, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă” – se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.