Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ȚEAPĂ pentru un vâlcean care a vrut să-și cumpere o mașină! Prejudiciu de 2500 euro recuperat de polițiști în timp record

La data de 30 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de un bărbat de 48 de ani, din comuna Muereasca, cu privire la faptul că acesta a fost victima unei înșelăciuni.

În fapt, în aceeași zi, bărbatul s-ar fi întâlnit în municipiu cu un alt bărbat în vederea achiziționării unui autoturism, iar în urma înțelegerii acesta trebuia să-i achite suma de 2.500 euro.

Bărbatul de 48 de ani a scos suma necesară de bani de la o sucursală bancară, iar la ieșire a fost abordat de o persoană de sex masculin, pe care nu o cunoștea, care i-a cerut să-i achite lui contravaloarea autoturismului pe care urmează să-l achiziționeze, acesta oferindu-i suma de bani fără să mai întrebe alte detalii.

În cele din urmă bărbatul și-a dat seama că a fost victima unei înșelăciuni.

În ciuda faptului că polițiștii aveau puține informații despre persoana bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune, în urma cercetărilor efectuate polițiștii au identificat un bărbat de 29 de ani bănuit de comiterea faptei, reușind să recupereze în totalitate prejudiciul cauzat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, însă persoana vătămată nu a mai dorit continuarea cercetărilor deoarece și-a recuperat prejudiciul.